Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. Rekisteriseloste on laadittu 10.1.2018.

Rekisterinpitäjä

Yours Mine Design /Rapeliina
Y-tunnus: 2864649-5
Osoite: Kotikaivontie 4 K, 00700 Helsinki

Rekisteriasioiden vastuuhenkilö

Elina Rapeli
040 336 0055
elina@yoursminedesign.fi

Rekisterin nimi

Yours Mine Design verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on ostanut tuotteita Yours Mine Designin verkkokaupasta, tilannut uutiskirjeen ja/tai osallistuu Yours Mine Designin tapahtumiin.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös pakettien seurannassa. Tietoja voidaan käyttää Yours Mine Design verkkokaupan toiminnan kehittämiseen, tilastolliseen tarkoitukseen ja kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkokaupassamme. Käsittelemme henkilötietoja henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterintietoja voidaan käyttää Yours Mine Designin omissa rekistereissä mainnon kohdistamiseen luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Yours Mine Designin asiakasrekisterin sisältämät tiedot on oikeus julkaista tiedot kirjallisena luettelona esimerkiksi postitustarroina. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä aikaisemmin mainitulle rekisterin vastuuhenkilölle.

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite

Käsitellyt tilaukset
Tilausten toimitusten seuranta
Henkilön käyttämä maksupalvelu

Tietojen luovutus

Emme luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet näin edellytä. Poistamme henkilötiedot asiakkaan pyytäessä, mutta emme mikäli edellä mainitut perusteet täyttyvät.

Rekisterin suojaus

Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle ellei Suomen laki niin edellytä.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Yours Mine Design
Y-tunnus: 2864649-5
Osoite: Kotikaivontie 4 K, 00700 Helsinki

Myymme tuotteitamme täysi-ikäisille henkilöille ja yrityksille EU-alueella. Maksupalvelumme tarkastavat täysi-ikäisyyden. Toimitusehtojamme sovelletaan verkkokauppa ja vastaavassa kaupanteossa. Nämä toimitusehtomme on voimassa 1.12.2017 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme yksipuoleisesti. Tarkastathan toimitusehdot aina ennen tilaustasi.

Tuotteet ja tuotehinnat

Esittelemme tuotteiden hinnat ja ominaisuudet kunkin tuotteen tuote-esittelyssä. Pidätämme tuote ja postitus hintojen yksipuoleisen muutosoikeuden. Tarkastathan hinnat ostoskorissa aina ennen tilauksesi hyväksymistä. 

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään ostoskorissa loppusummaan. Kirjeeseen mahtuvat tuotteet toimitamme kirjeitse tai postitse. Valitse haluatko maksaa kirjemaksun 1,40€, jolloin lähetämme tarrat normaalipostissa ja vastuu jää asiakkaalle tai 4,90€ ja lähetämme ne seurantakoodilla.

Tilaaminen ja sopiminen

Tilaat tuotteita verkkokaupassamme valitsemalla tuotteen, määrän ja siirrät ne ostoskoriin. Vahvista tilaus ja maksa tilaus maksupalveluissamme. Tilatessasi verkkokaupastamme edellytämme ja oletamme sinun tutustuneen toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilaus on sitova ja luo välillemme näiden toimitusehtojen puitteissa sopimuksen.

Henkilötiedot

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan verkkokauppasovelluksessamme. Käytämme henkilötietoja vain tilausten käsittelyssä ja markkinoinnissa mikäli olet sallinut uutiskirjeet.

Maksutavat ja maksaminen

Voit maksaa tilauksesi yhteistyökumppanimme Klarna Checkoutin (www.klarna.com/fi/asiakaspalve...) ja Checkoutin kautta laskulla, osamaksulla, maksukortilla tai suoramaksulla pankin kautta. Valitse itsellesi sopiva maksutapa.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Muistathan antaa tilausta tehdessäsi sähköpostiosoitteesi. Käytetty maksutapa on vahvistettu myös tilausvahvistuksessasi. Ilmoitamme mahdollisesta poikkeustilanteesta sinulle sähköpostiin mahdollisimman pian.

Toimitustapa

Käytämme toimituksissa Postia. Toimituskulumme on 4,50€.

Toimitusaika

Toimitusaikamme on tuotteen varastotilanteesta riippuen 2-16 vuorokautta. Voit kysyä arvioitua toimitusaikaa info@yoursminedesign.fi.

Reklamaatio ja palautusehdot

Tuotteen ollessa rikki ole viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme, info@yoursminedesign.fi. Liitä reklamaatioosi kuvat mahdollisesti rikkonaisesta paketista ja tuotteesta. Asiakkaillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, kun olet tuotteen vastaanottanut. Kaikki tuotteeseen kuuluvat osat tulee olla tallella. Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan käytetyn maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokortillesi. Pakkaa tuote huolellisesti palauttaessasi. Emme korvaa palautuksesta aiheutuvia kuluja.

HUOMIOITHAN, että toimituksen noutamatta jättäminen ei ole virallinen peruutus, vaan perimme kaikki toimituskulut loppusummastasi.

Peruutus tulee tehdä selkeästi lähettämällä sähköpostia info@yoursminedesign.fi.

Palautusosoitteemme:
Yours Mine Design

c/o Elina Rapeli

Kotikaivontie 4 K

00700 Helsinki

Finland

Noutamatta jätetty paketti

Noutamattoman paketin uudelleen postituksesta laskutamme 16€ (sis. palautusmaksu, uudelleen postitus ja alv.).